סלטים רציניים: סלמון בגריל עם סלט בזיליקום מלפפון תאילנדי
אם יש לכם מיץ ליים, רוטב דגים, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו סלט עגבניות מלפפון תאילנדי עם מנטה, בזיליקום וכוסברה, סלמון עם סלט אננס מלפפון תאילנדי, ו סלט מלפפון שמיר ו 5 יותר סופר פשוט סלטים מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום, מיץ ליים, שמן, רוטב דגים, כוסברה, וסוכר בקערה קטנה וקצף לשלב. מתבלים במלח ומניחים בצד.
מערבבים מלפפונים ובזיליקום בקערה גדולה ומניחים בצד במקרר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
לשפשף פילה סלמון בקלילות עם שמן צמחי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים פילה בצד העור על הגריל ומבשלים עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 5 דקות (להתנגד לדחף להציץ או להעיף מוקדם; כאשר פילה הם צרוב יפה בצד הראשון, הם צריכים לשחרר בקלות). הפוך את הפילה מעל ולהמשיך צלייה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של פילה רושמים 52° עבור בינוני נדיר או130 עבור בינוני, 2 עד 3 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה ואוהל עם נייר כסף. אפשר לנוח חמש דקות.
בינתיים, לזרוק מלפפון ובזיליקום עם חצי רוטב.
הסר את העור מן הסלמון אם תרצה. סלט כפית על גבי טפטוף הנותרים רוטב על וסביב סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.