סלטימבוקה עגל
בשר עגל Saltimbocca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, תרד נבול, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלטימבוקה עגל, סלטימבוקה עגל, ו סלטימבוקה עגל (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור התרד, ולאחר מכן להפריש לנקז היטב וקריר.
שמן חום מעל חום בינוני במחבת סאוט, אבק קציצות עגל עם קמח לנער את כל עודף. לצרוב את העגל משני הצדדים במהירות, רק כדי ציפוי חום. תיזהר לא לבשל עגל יתר על המידה.
הסר קציצות לתבנית אפייה ולאפשר להתקרר. (אתה רוצה את תהליך הבישול להפסיק.) לאותו מחבת מוסיפים את החמאה והשום, ומאפשרים לחמאה להמיס ולרחוש לזמן קצר. Deglaze המחבת עם היין הלבן, ולאחר מכן להוסיף את דמי-glace ולאפשר רוטב זה כדי להפחית בחצי.
הגדר 1 של המתלים בתנור לרמה העליונה ולחמם מראש את התנור ל 325 מעלות F. העליון כל אחד קציצות עגל עם כמה תרד, עלי מרווה, פרוסה של פרושוטו, וגבינה שוויצרית.
מניחים לתנור על המדף העליון רק מספיק זמן כדי להמיס גבינה וחמים. אל תעזוב יותר מדי זמן. אתה לא רוצה שהעגל יבשל יותר.
כדי לסיים את הרוטב, להסיר מן החום לטאטא בחמאה קוביות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
רוטב כפית על צלחת הגשה העליון עם קציצות עגל.
מגישים עם אטריות חמאה או ירקות מאודים julienned כליווי.