קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלמון אלמון עם רוטב ביצים

סלמון אלמון עם רוטב ביצים
סלמון אלמון עם רוטב ביצים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 727 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן למנה. אם יש לכם שאלוט, קוויאר חדקן קליפורני, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מצופה אלמון במרינדה בסגנון אסייתי, סלמון קרש ארז עם רוטב חמציץ טרי, ו סלמון מרופד ברוטב פינו נואר-ברי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר קטן ממיסים 2 כפות מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להוסיף שאלוט ומטגנים 1 דקה. מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים מיץ לימון, יין, ציר ושמנת. מבשלים על אש בינונית במשך 3 עד 4 דקות, עד להצטמצמות לכ -2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מנמיכים את האש ומקציפים פנימה את יתרת החמאה 1 כף בכל פעם, ומוסיפים כל נתח כשהקודמת כמעט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים רוטב חם ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה, לקערה. מכסים כדי להתחמם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים יחד את אבקת החרדל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
מברישים את החלק העליון של פילה הסלמון בחמאה המומסת. מתבלים את שני הצדדים בתערובת החרדל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
הכניסו את הרעפים הספוגים לתנור, ישירות על המתלים, למשך כ -3 עד 5 דקות עד שהעץ משחים מעט מעל. הוציאו בזהירות את הרעפים מהתנור והניחו אותם על משטח חסין חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הפעל את תנור התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מברישים מיד את הרעפים בשכבה דקה של שמן זית ומניחים את פילה הסלמון, עם העור כלפי מטה, על הצד השחום של כל רעף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12
מניחים את הרעפים מתחת לפטם ומבשלים את הדג כ -5 עד 7 דקות, עד שהם יציבים אך לא יבשים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מוציאים את הפילטים לפלטה או מגישים ישירות מהרעפים.
14
רגע לפני ההגשה מערבבים את הפטרוזיליה והביצים המגוררות לרוטב הביצים החם השמור. מקפלים פנימה עירית וקוויאר אם משתמשים. מעל הפילטים את רוטב הביצים וזילוף עירית, ובובת קוויאר אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קוויארקוויאר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12 כפיות אבקת שוםקוויאר חדקן קליפורני, אופציונליקוויאר חדקן קליפורני, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1אוראו ממולאים כפוליםעירית טרייה, לא חובהעירית טרייה, לא חובה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2ביצים קשות, מגורדות גס או קצוצותביצים קשות, מגורדות גס או קצוצות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' בררוטב חריף (מומלץ: טבסקו)רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר דגים, ציר עוף או מרק עוף משומר דל מלחציר דגים, ציר עוף או מרק עוף משומר דל מלח0חתיכות טופי הית' בראבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון, עורפילה סלמון, עור1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםשאלוט טחון או בצל ירוקשאלוט טחון או בצל ירוק12 כפיות אבקת שוםחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, לחתוך 8 חתיכותחמאה ללא מלח, לחתוך 8 חתיכות2קרשי ארז או אלמון, או 2 שלבקת חוגרת ארז או שימס (זמינים בחצרות עצים), ברוחב של כ-5 אינץ 'ובאורך של 12 אינץ', ספוגים לפחות 2 שעות, או למשך הלילה ,כדי לא להתלקחקרשי ארז או אלמון, או 2 שלבקת חוגרת ארז או שימס (זמינים בחצרות עצים), ברוחב של כ-5 אינץ 'ובאורך של 12 אינץ', ספוגים לפחות 2 שעות, או למשך הלילה ,כדי לא להתלקח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה
בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה
בהיר בצבע קש. ניחוחות נדיבים ומפתים עם הערות של נקטרינה ואקציה. אלגנטי, עגול ומאוזן היטב עם טעמים של פירות אקזוטיים וגמר ארוך. זה צריך להיות בן לוויה אלגנטי לסלטים מעורבים, בשרים על האש, דגים ורכיכות.