קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סלמון אן קרואט

סלמון אן קרואט
סלמון En Croute הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 63 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו שמיר, חלמון ביצה, פילה הבלעדית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון En Croute, מתכון סלמון En Croute, ו סלמון Herbed En Croute (מתכונים דומים).

הוראות

1
ודא סלמון סול אין עצמות עזבו בבשר. אם הם עושים, למשוך אותם החוצה עם זוג פינצטה או פלייר חשמלאים (הקפד לנקות אותם קודם). כמו כן, להסיר את העור מן הפילה ולהסיר את הפגזים "וריד" מן הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סולסול
2
להניח חתיכה גדולה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף על משטח עבודה, לשים את הסלמון על גבי זה ולאחר מכן להניח עוד חתיכה גדולה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף על גבי הסלמון.באמצעות מערוך מתגלגל או בצד השטוח של פטיש בשר, בעדינות לשטח את הסלמון עד שהוא על 1 ס " מ עבה (להיזהר לא להכות את הסלמון קשה מדי כפי שהוא מוחץ בקלות רבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
הסר את השכבה העליונה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף, קוצצים את שמיר דק ומפזרים את זה על הסלמון, ואז העונה עם מלח ופלפל.לשטח את פילה הבלעדית באותו אופן כמו הסלמון אבל לעשות את זה ס " מ עבה, ואז להניח אלה על גבי הסלמון עוזב פער 3cm - 5cm לאורך בצד של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה יחידפילה יחיד
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
הניחו את הסרטנים הפגועים בקו ישר באמצע הפילה היחיד, ואז מתבלים שוב במלח ופלפל.באמצעות נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף, לגלגל את הסלמון לתוך נקניק מסודר, החל בקצה השני לפער שנותר על ידי פילה הבלעדית, ולאחר מכן לעטוף אותו בחתיכה אחרת של נצמד/פלסטיק לעטוף ולשים אותו במקרר במשך 30 דקות כדי להגדיר את הצורה.מחממים את התנור ל 210c. לאחר 30 דקות, מגלגלים את הבצק לעובי של כ 2 מ " מ, מסירים את הדבק-סרט/פלסטיק-לעטוף מן הסלמון מגולגל ומניחים אותו על המאפה, שליש מהדרך מקצה.מקפלים את הבצק על הסלמון ומגלגלים אותו עד המאפה חופף את עצמו על ידי 1 ס " מ, ואז לחתוך כל עודף.לאטום את הקצה הארוך של המאפה עם קצת מים, לקפל את שני הקצוות הפתוחים כלפי מעלה על התפר, לאטום אותם עם קצת מים ולאחר מכן להפוך את כל העניין מעל, כך התפר הוא מתחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה יחידפילה יחיד
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שים את חבילת בצק עלים על מגש אפייה מרופדת בנייר שומני, לערבב את חלמון הביצה עם 1 כפית מים כדי להפוך את שטיפת ביצים מברשת זה על פני המאפה. ואז לשים אותו בתנור במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים לחלקים ומגישים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.