סלמון אסייתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון אסיה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 309 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, שמן קנולה, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד צוף אגבה אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם סופת בלילת שוקולד בראוני כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עם בוק צ'וי, רוטב אסייתי ורוי סלמון, סלמון אסייתי, ו הסלמון האסייתי של איליי..
הוראות
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 350 מעלות קו גיליון אפייה עם לסכל.
מניחים דגים על נייר ואופים כ-15 דקות {אם אופים פילה אחד גדול} או כ -10 דקות למנות בודדות. למעלה עם שומשום ומגישים חם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.