קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סלמון אפוי בפילו עם סלט תפוחי אדמה חמים

סלמון אפוי בפילו עם סלט תפוחי אדמה חמים
צריך מנה עיקרית פסקאטרית? סלמון שנאפה בפילו עם סלט תפוחי אדמה חם יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם זרעי קימל, חרדל שוודי, שמיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה אפוי חם, מרק בטטה אפוי חם לנשמה, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן.

הוראות

1
מערבבים יחד 2 כפות כל שמן זית, חרדל מתוק ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2
מברישים את התערובת על פילה הסלמון; מתבלים במלח ופלפל. מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס, מברישים תבנית עם מעט חמאה מומסת. מגלגלים את בצק הפילו ומניחים סדין שטוח על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סלמוןפילה סלמון
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברישים את הסדין בחמאה מומסת, ואז מאבקים במעט קימל ושמיר. חזור על הפעולה עם 2 גיליונות נוספים של פילו, ערם אחד על השני. בעזרת סכין חדה או חותך פיצה, הסר 4 אינץ ' מהצד של הסדינים ליצירת ריבוע. עכשיו, לחתוך שתי וערב לעשות 4 ריבועים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מעבירים את הריבועים לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הניחו חתיכת סלמון במרכז כל ריבוע וקפלו את הפינות. בזמן העבודה, שמור את הפילו מכוסה במגבת לחה ולא רטובה כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מברישים את המאפה קלות בחמאה ואופים 25 דקות או עד שהדג אטום. בינתיים מכינים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומבשלים את הכרישה עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים את תפוחי האדמה הקלויים לשניים לאורכם ומניחים עם הפנים כלפי מטה בתבנית כדי לתת להם צבע.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים קרם פרש, חרדל שנותר, שמיר ודומדמניות. מבשלים על אש נמוכה עד לחימום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
דומדמניותדומדמניות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
10
להגשה: מחלקים את תערובת תפוחי האדמה בין 4 קערות רדודות, תלמים חופן ירקות מעל ואחריהם פילו הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מקשטים בקוויאר סלמון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.