סלמון אפוי בפילו עם סלט תפוחי אדמה חמים
צריך מנה עיקרית פסקאטרית? סלמון שנאפה בפילו עם סלט תפוחי אדמה חם יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם זרעי קימל, חרדל שוודי, שמיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה אפוי חם, מרק בטטה אפוי חם לנשמה, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן.
הוראות
מערבבים יחד 2 כפות כל שמן זית, חרדל מתוק ושמיר.
מברישים את התערובת על פילה הסלמון; מתבלים במלח ופלפל. מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס, מברישים תבנית עם מעט חמאה מומסת. מגלגלים את בצק הפילו ומניחים סדין שטוח על משטח עבודה.
מברישים את הסדין בחמאה מומסת, ואז מאבקים במעט קימל ושמיר. חזור על הפעולה עם 2 גיליונות נוספים של פילו, ערם אחד על השני. בעזרת סכין חדה או חותך פיצה, הסר 4 אינץ ' מהצד של הסדינים ליצירת ריבוע. עכשיו, לחתוך שתי וערב לעשות 4 ריבועים אפילו.
מעבירים את הריבועים לתבנית האפייה.
הניחו חתיכת סלמון במרכז כל ריבוע וקפלו את הפינות. בזמן העבודה, שמור את הפילו מכוסה במגבת לחה ולא רטובה כדי למנוע התייבשות.
מברישים את המאפה קלות בחמאה ואופים 25 דקות או עד שהדג אטום. בינתיים מכינים את תפוחי האדמה.
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומבשלים את הכרישה עד לשקיפות.
חותכים את תפוחי האדמה הקלויים לשניים לאורכם ומניחים עם הפנים כלפי מטה בתבנית כדי לתת להם צבע.
מוסיפים קרם פרש, חרדל שנותר, שמיר ודומדמניות. מבשלים על אש נמוכה עד לחימום, כ -5 דקות.
להגשה: מחלקים את תערובת תפוחי האדמה בין 4 קערות רדודות, תלמים חופן ירקות מעל ואחריהם פילו הסלמון.
מקשטים בקוויאר סלמון ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה]()
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.