סלמון אפוי ברוטב לימון
סלמון אפוי עם רוטב לימון דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 30 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה מובא לך על ידי readyseteat.com. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם סלמון, מרק עוף, fleischmann ' sâ® ללא מלח-מקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון אפוי עם רוטב לימון לשניים, סלמון אפוי עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו סלמון לימון אפוי עם רוטב שמיר שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. גיליון אפייה מרופדת רדיד ריסוס עם ספריי בישול.
מניחים פילה קפוא, עור בצד למטה, על תבנית אפייה.
אופים 20 עד 24 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
בינתיים, מניחים את כל המרכיבים הנותרים בסיר קטן; מערבבים להתמזג קמח. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד מעובה.