קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות39
מגזין

סלמון אפוי ברוטב לימון

סלמון אפוי ברוטב לימון
סלמון אפוי עם רוטב לימון דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 30 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה מובא לך על ידי readyseteat.com. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם סלמון, מרק עוף, fleischmann ' sâ® ללא מלח-מקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון אפוי עם רוטב לימון לשניים, סלמון אפוי עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו סלמון לימון אפוי עם רוטב שמיר שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. גיליון אפייה מרופדת רדיד ריסוס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים פילה קפוא, עור בצד למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים 20 עד 24 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, מניחים את כל המרכיבים הנותרים בסיר קטן; מערבבים להתמזג קמח. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מגישים רוטב על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.