סלמון אפוי & חציל cannelloni הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1206 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-51 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלמון, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלמון קנלוני עם רוטב שמנת לימון, קנלוני אפוי, ו Cannelloni אל Forno (צינורות פסטה אפויים, סגנון Casalinga) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל במשך 10 דקות, עד שמתחילים להפוך לזהב. מערבבים בחציל, ואז מטגנים 5 דקות יותר כדי לרכך אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את פסאטה ויין, ולאחר מכן מערבבים את צלפים, סוכר, מלח 1 כפית וכמה פלפל שחור. לכסות ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פאסאטה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בינתיים, כף 250 גרם מסקרפונה לתוך קערה עם חלב, פסטו וביצים, והכה עד חלקה.
לשטוף לנבול את התרד במחבת גדולה( אתה לא צריך להוסיף שמן), ולאחר מכן לסחוט כמה שיותר נוזלים ככל שאתה יכול ממנו זה חשוב כמו אחרת לאפות פסטה יהיה רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מורחים את התרד על בסיס צלחת לזניה גדולה או בדיל קלייה, מדידה כ 27 x 35cm. מסדרים את הסלמון ואת חבילות לזניה על התרד, ואז לשפוך על עגבניות ורוטב חציל. עכשיו בזהירות לשפוך על שכבת פסטו mascarpone. אם הקפאה, לכסות את פני השטח של הלזניה עם סרט נצמד, ואז overwrap את המנה עם סרט נצמד רדיד. להפשיר, להפשיר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
אורזו או פסטה בצורת אורז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
מיונז, ועוד, לפי הצורך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
כדי לבשל ולהגיש, לחמם תנור 190c / 170c מאוורר / גז 5, לפזר את הפרמזן על mascarpone ולאפות במשך 40 דקות עד מבעבע. אפשר להתיישב בצלחת במשך 5-10 דקות לפני ההגשה מפוזרת עם עלי בזיליקום.