סלמון אפוי עם אורז טרופי
סלמון אפוי עם אורז טרופי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 575 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך כוסברה, זרע כוסברה סדוק, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. נסו דבש-ג'ינג'ר אפוי סלמון עם אורז יסמין, סלמון טרופי, ו סלמון קלוי עם סלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 9x13 רדודה.
מערבבים את זרעי כוסברה, סוכר חום ותיבול לימון-פלפל בקערה קטנה, ומתמזגים היטב.
מניחים את העור פילה סלמון בצד למטה בתבנית אפייה מוכן.
מברשת העליון ואת הצדדים של פילה עם החמאה.
מפזרים את הדגים באופן שווה עם תערובת תבלין כוסברה, בעדינות לחיצה אותו לתוך הדג.
מערבבים את המנגו, כוסברה, וקליפות לימון לתוך האורז. כפית את תערובת האורז סביב הדגים בתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, 4 עד 6 דקות לכל עובי 1/2 אינץ'.
חותכים את הדג ל 4 חתיכות. מחלקים אורז בין 4 צלחות הגשה ומניחים את הדגים על גבי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.