סלמון אפוי עם סלסה זית שחורה
המתכון אפוי סלמון עם זית שחור Salsan מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו זיתים, בצל, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלמון אפוי עם סלסה זית שחורה, שעועית שחורה וסלסה זית, ו בס ים עם עגבניות וסלסה זית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלמון, צד העור למטה,על נייר אפייה מכוסה.
מערבבים את שאר החומרים; כפית על סלמון.
אופים 18 עד 20 דקות. או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.