סלמון אפוי עם עשבי תיבול
סלמון אפוי עם עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו סלמון אפוי עם עשבי תיבול ולימונים מקורמלים, סלמון עם שמן זית ועשבי תיבול, ו ביצים מקושקשות עם סלמון ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15-in. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר; נייר אלומיניום עם ספריי בישול. תניח בצד. בקערה, לשלב את פירורי הלחם, שום, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, מלח ופלפל.
להוסיף חמאה; לזרוק מעיל באופן שווה.
מניחים סלמון על מחבת מוכנה. תרסיס עם ספריי בישול וטפיחה עם תערובת פירורי לחם.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 35-40 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.