סלמון ארז-קרש
סלמון ארז-קרש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. לך לחנות ותביא סוכר חום, עלי טימין, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סלמון רום עץ ארז, סלמון עץ ארז, ו סלמון עץ ארז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל גז גבוה; להתאים בינוני נמוך לאחר 15 דקות. (אם בישול על פחם, לאפשר את הגחלים לשרוף עד שהם מכוסים אפר לבן.)
מניחים את העור בצד סלמון על קרש ארז.
מערבבים את הסוכר החום, שמן, טימין, וקיין בקערה.
מניחים את הסלמון על הסורג הצלייה ומבשלים, עם גריל מכוסה, כ 40 דקות או רק עד שהשומן על פני השטח מתחיל להפוך לבן.שיטת יום גשום: מחממים תנור ל 325 F. להכין את הסלמון כמתואר לעיל, ולאחר מכן לצלות על קרש ארז במשך כ 25 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.