סלמון אשכוליות ודבש
סלמון אשכוליות ודבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 400 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית, מלח כשר ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו אשכולית דבש עם בננה, סירופ דבש באשכוליות, ו קינמון-אשכולית דבש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקליפה ואת התמרה מהאשכולית האחרת.
הסר את הבשר מן הממברנות עם סכין חדה, הוספת כל מיץ על המיץ בקערה. שמור את קטעי האשכוליות.
מרתיחים את מיץ שמורות, דבש ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל בסיר קטן עד מופחת על ידי חצי וקצת סירופ, 4 עד 6 דקות.
לזרוק את קטעי האשכוליות עם שאלוט, שמן, פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
להביא מחבת גדולה, ישר צדדית עם 4 כוסות מים מלוחים היטב לרתיחה; המים צריכים לכסות את הסלמון.
מוסיף את הסלמון למחבת ולהסיר מהחום.
תן לסלמון לבשל במים החמים עד שרק מבושל דרך, 5 עד 7 דקות.
להעביר את הסלמון מגבות נייר יבש לטפיחה.
טפטוף הסלמון עם הרוטב העליון עם סלט אשכוליות.