סלמון בגריל בזכוכית מייפל
סלמון בגריל בזיגוג מייפל היא מנה עיקרית שמגישה 8. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -23 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 255 קלוריות . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך קטשופ, רוטב ווסטרשייר, חרדל טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון בגריל מזוגג חרדל מייפל , סלמון מזוגג מייפל וסלמון מזוגג מייפל .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/2 כוס לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את הסלמון. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים עד שעתיים. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים את הסלמון עם העור כלפי מעלה על אש בינונית-חמה במשך 2-4 דקות.
מעבירים לעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 17 אינץ' x 21 אינץ'). כף חלק מהמרינדה השמורה על סלמון. מקפלים נייר כסף סביב הפילה וסוגרים היטב. צולים 5-6 דקות יותר או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. פתחו באיטיות כדי לאפשר לאדים לצאת.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, סוביניון בלאן, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ושרדונה הם אפשרויות נהדרות עבור סלמון בגריל. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרך טבק פינו נואר, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
![דרך הטבק פינו נואר, יין]()
דרך הטבק פינו נואר, יין
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.