סלמון בגריל בסגנון קובני
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון בגריל בסגנון קובני. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -38 גרם חלבון , 39 גרם שומן ובסך הכל 641 קלוריות . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פילה סלמון חתוך במרכז, שאלוט, מלח כשר ועגבניות ענבים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 92% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל , סלט סוכר כיכר אננס ולובסטר מעוטר בקוקוס קלוי ושרימפס בגריל הדרים בסגנון קובני , וסלמון בגריל בסגנון פסטרמה .
הוראות
מחממים גריל לגובה בינוני. בקערה גדולה טורפים 2 כפות שמן זית, מיץ מלימון אחד, שום, בצלצלי שאלוט, כמון, קאיין, כפית מלח וחצי מהכוסברה.
מוסיפים את הסלמון והופכים לציפוי.
נותנים למרינדה 15 דקות בטמפרטורת החדר. בינתיים, זורקים את לבבות הדקל והעגבניות בקערה עם 2 כפות שמן הזית הנותרות, מיץ הלימון הנותר ושארית הכוסברה. מתבלים במלח.
מברישים את הגריל בשמן צמחי. צולים את הסלמון, עם צד עגול כלפי מטה, עד שמסומן בתחתית, כ-4 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד שמסומנים בצד השני ומבושלים, 2 עד 3 דקות נוספות. מחלקים את הסלמון בין הצלחות.
מגישים עם הירוקים והלבבות של סלט דקלים; לטפטף את המיצים מהסלט על הירוקים.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור סלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.