סלמון בגריל מתוק ומתובל
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם סוכר חום, שמן צמחי, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מתוק ומתובל, סלמון מתוק ומתובל, ו סלמון מתוק ומתובל.
הוראות
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל על בינוני גבוה.
מערבבים יחד את הרוטב החם, סוכר חום, פפריקה וקיין בקערה קטנה.
להעביר 1 כף של התערובת לקערה גדולה לטאטא במיונז; להפריש את שאר הרוטב.
מוסיפים את העירית, סלרי ובצל לקערה עם המיונז וזורקים היטב.
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל.
מברישים את הסורג גריל קלות עם שמן.
הניחו את הסלמון על הגריל, עור כלפי מעלה, ומבשלים עד שיופיעו סימני גריל ברורים והסלמון משתחרר בקלות מהאח, 2 עד 3 דקות. סובב ומברשת את הדגים עם חלק מהרוטב השמור. המשך לבשל את הדגים, צחצוח החתיכות מעת לעת עם הרוטב, עד פילה סלמון מזוגגים ורק מבושל דרך, 13 עד 15 דקות יותר.
מעבירים את הפילה לצלחות בודדות ומגישים עם סלט הסלרי.