סלמון בגריל על הקרש עם תבלין ענבים
סלמון בגריל על הקרש עם ריחן ענבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך זיתים castelvetrano, פילה סלמון אלסקה, ענבים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. נסו סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוקים להתענג, פלנק תבלינים-סלמון בגריל, ו סלמון על מקל ארז בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול ולספוג קרש במים 1 שעה; ניקוז.
מניחים קרש על מתלה גריל; גריל 3 דקות או עד חרוך קלות.
מפזרים פילה עם פלפל ומלח. בזהירות להפוך את הקרש באמצעות מלקחיים חסון ארוך מטופלים.
מניחים פילה, עור בצד למטה, בצד חרוך של קרש. גריל 12 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ושאלוט; סאוט במשך 2 דקות. מערבבים ענבים וזיתים; להסיר מן החום. מערבבים בחומץ.