קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה

סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים מקסיקניים לקופסת המתכונים שלך, סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 496 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה ענבר, גרידת לימון, תפוזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 95% . מתכונים דומים: סלמון צלוי עם סלסת הדרים ורדה , סלמון בגריל עם סלסת הדרים חריפה וקציצות חזיר פריכות עם סלסת הדרים ורדה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לסלסה: מקלפים וחותכים את הקצוות מכל תפוז. בעזרת סכין חיתוך חותכים לאורך הממברנה משני צידי כל קטע. משחררים את הפלחים ומוסיפים אותם לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, צלפים, גרידת תפוז, גרידת לימון ופתיתי פלפל אדום. מערבבים קלות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
לסלמון: שמים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מברישים את רשת הצלייה בשמן צמחי כדי שהסלמון לא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מברישים את הסלמון משני הצדדים בצוף האגבה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהדג מתקלף בקלות ומתבשל, כ-3 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מעבירים את הסלמון למגש ומניחים למנוחה של 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מזלפים את הסלסה ורדה על הסלמון או מגישים בצד כתוספת.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
לסלסה: מקלפים וחותכים את הקצוות מכל תפוז. בעזרת סכין חיתוך חותכים לאורך הממברנה משני צידי כל קטע. משחררים את הפלחים ומוסיפים אותם לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, צלפים, גרידת תפוז, גרידת לימון ופתיתי פלפל אדום. מערבבים קלות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
לסלמון: שמים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
מברישים את רשת הצלייה בשמן צמחי כדי שהסלמון לא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
13
מברישים את הסלמון משני הצדדים בצוף האגבה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהדג מתקלף בקלות ומתבשל, כ-3 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
מעבירים את הסלמון למגש ומניחים למנוחה של 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מזלפים את הסלסה ורדה על הסלמון או מגישים בצד כתוספת.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון בגריל בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.