סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים מקסיקניים לקופסת המתכונים שלך, סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 496 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה ענבר, גרידת לימון, תפוזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 95% . מתכונים דומים: סלמון צלוי עם סלסת הדרים ורדה , סלמון בגריל עם סלסת הדרים חריפה וקציצות חזיר פריכות עם סלסת הדרים ורדה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לסלסה: מקלפים וחותכים את הקצוות מכל תפוז. בעזרת סכין חיתוך חותכים לאורך הממברנה משני צידי כל קטע. משחררים את הפלחים ומוסיפים אותם לקערה בינונית.
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, צלפים, גרידת תפוז, גרידת לימון ופתיתי פלפל אדום. מערבבים קלות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
לסלמון: שמים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מברישים את רשת הצלייה בשמן צמחי כדי שהסלמון לא יידבק.
מברישים את הסלמון משני הצדדים בצוף האגבה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהדג מתקלף בקלות ומתבשל, כ-3 עד 4 דקות מכל צד.
מעבירים את הסלמון למגש ומניחים למנוחה של 5 דקות.
מזלפים את הסלסה ורדה על הסלמון או מגישים בצד כתוספת.
לסלסה: מקלפים וחותכים את הקצוות מכל תפוז. בעזרת סכין חיתוך חותכים לאורך הממברנה משני צידי כל קטע. משחררים את הפלחים ומוסיפים אותם לקערה בינונית.
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, צלפים, גרידת תפוז, גרידת לימון ופתיתי פלפל אדום. מערבבים קלות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
לסלמון: שמים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מברישים את רשת הצלייה בשמן צמחי כדי שהסלמון לא יידבק.
מברישים את הסלמון משני הצדדים בצוף האגבה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהדג מתקלף בקלות ומתבשל, כ-3 עד 4 דקות מכל צד.
מעבירים את הסלמון למגש ומניחים למנוחה של 5 דקות.
מזלפים את הסלסה ורדה על הסלמון או מגישים בצד כתוספת.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון בגריל בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![ארגייל פינו נואר]()
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.