סלמון בגריל עם ויניגרט עשב
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון בגריל עם ויניגרט עשב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה סלמון, עירית, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ירקות בגריל עם ויניגרט עשב, ירקות בגריל עם ויניגרט עשב לימון, ו סלמון בגריל ברוטב עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סלמון באופן שווה עם 3/4 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
סאוט שאלוט ב 1 כף. שמן חם על חום בינוני 5 דקות או עד הזהב.
לטאטא יחד חומץ וחרדל בקערה קטנה; לטאטא בשמן שנותר בזרם איטי, יציב עד התערובת מעובה מעורבב. מערבבים בצלצלים, הנותרים 1/4 כפית. מלח, סוכר, עשבי תיבול, ואם תרצה, פלפל אדום כתוש.
באח בישול קר מעיל עם ספריי בישול; מקום על גריל מעל חום גבוה (400 עד 500).
מניחים סלמון על באח בישול, וגריל 5 עד 7 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.