סלמון בגריל עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותענוג עגבניות פיקנטי
סלמון בגריל עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותענוג עגבניות פיקנטי לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 468 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, חרדל דיז'ון, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 86%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותענוג עגבניות פיקנטי, סטייקי סלמון קלויים במחבת עם חומץ שרי-זיגוג דבש, ו סלמון בגריל עם זיגוג הויסין ותענוג שזיף-ג'ינג'ר.
הוראות
בסיר קטן על אש גבוהה, להפחית חומץ ל 1/4 כוס. בקערת ערבוב שלבו סירופ חומץ עם חרדל, דבש, ווסטרשייר ואבקת צ 'ילה אנצ' ו ותבלו לפי הטעם במלח ופלפל.
תנו לנוח 30 דקות. מחממים גריל.
מברישים סלמון עם הזיגוג וצולים 3 דקות מכל צד.
מגישים עם עונג עגבניות פיקנטי.
מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברן קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר]()
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.