סלמון בגריל עם סלסה תירס אוכמניות טריות
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו כוסברה, עגבניות, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלמון בגריל עם סלסה אננס טרי, קארי בגריל & עוף במרינדה קפיר עם סלסה תירס טרי, ו סלמון ליים וכוסברה עם תירס בגריל וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הסלמון עם כמון ומלח ופלפל לפי הטעם. מקררים עד שמוכנים לבשל.
מבשלים את התירס במים רותחים על 5 דקות, מגניב, ואז לחתוך את הגרעינים מן הצ ' יף.
מערבבים בקערה עם עגבניות, אבוקדו, פלפלים, כוסברה, מיץ ליים, שמן וחומץ. מקררים עד שמוכנים להגיש.
לבנות אש פחם חם או לחמם מראש גריל גז. מבשלים את הסלמון, פונה פעם אחת, עד שהוא חרוךכמעט שחור מבחוץ והגיע לרמה הרצויה של doneness בתוך. אני אוהב את זה עדיין עסיסי, גובל נדיר.
מוסיף את האוכמניות לסלסה, ערבוב אותם בעדינות כדי להימנע מעיכת אותם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את הסלמון עם כפית סלסה מעל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;