קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות64
מגזין

סלמון בגריל עם עגבניות טריות-צ'אטני תפוז

סלמון בגריל עם עגבניות טריות-צ'אטני תפוז
סלמון בגריל עם עגבניות טריות-תפוז Chutney עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 603 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, תפוזי טבור, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו Roughy תפוז עלומה w / עגבניות ורוטב עשב טרי, תפוז טרי-צ'אטני תפוחים, ו עגבניות טריות צ'אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברישים את סורגי הגריל בקלילות עם שמן הזעפרן. הכן אש חמה מאוד בגריל גז או פחם.האש צריכה להיות אדומה ובוהקת ולוהטת. לשפשף את הסורגים עם הצד לחתוך של תפוחי אדמה russet (עמילן מן תפוחי אדמה שומר את הדגים מן דבק). (הערה: אתה יכול להשתמש במחבת גריל העליון תנור במקום גריל חיצוני, אם תרצה, אם כי הטעם לא יהיה בדיוק אותו הדבר.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
שמן זעפרןשמן זעפרן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עמילןעמילן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הסלמון על חתיכת נייר אלומיניום כבד חובה, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
לטפטף את מיץ התפוזים על צד הבשר של הסלמון. מעיל באופן שווה עם שמן זית, בזיליקום, שמיר, מלח ופלפל. לחץ קלות על עלים עשב לתוך הבשר כך שהם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מניחים את צד בשר הסלמון למטה (צד עור למעלה) על הגריל (להזמין את רדיד) ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הפוך את הסלמון והנח אותו על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
יוצקים את מיץ התפוזים הנותר על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
שים את הסלמון בנייר הכסף על הסורגים מעל האש וטבח חשף 8 עד 10 דקות יותר, עד שהדגים מתחילים להתקלף אבל הוא עדיין קצת בשרני במרכז. (הערה: הדג ימשיך לבשל כפי שהוא נח.)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר מן הגריל ולתת מנוחה, מכוסה באופן רופף, במשך 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הסר את העור ולהשליך.
10
מעבירים את הדג למגש או מגישים מנות על צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
מגישים מיד, עם צ ' אטני ועלי עשב טריים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
12
עגבניות טריות-צ ' אטני תפוז
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
13
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
לזרוק את עגבניות אגס צהוב ועגבניות ענבים אדומות עם 2 כפות של שמן זית והחומץ מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה ומניחים בתנור לצלות כ -30minutes.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מגררים את ההתלהבות מהתפוזים ומניחים את ההתלהבות בקערה. חתוך את הקליפה ואת הפיט הלבן מן התפוזים וזרוק.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
חותכים את התפוזים לקטעים ומוסיפים אותם לקערה עם ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מוסיפים את העגבניות, הבצל, הג ' ינג ' ר, ואת שמן הזית הנותר, גרידת הלימון, מיץ לימון, jalapeño, זרעי חרדל, זרעי שומר, גרגרי פלפל, בזיליקום, מלח ופלפל בקערה ומערבבים לערבב ביסודיות. להכניס למקרר במיכל אטום עד שיהיה מוכן לשימוש או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
טעם
21
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.