סלמון בגריל עם עגבניות טריות-תפוז Chutney עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 603 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, תפוזי טבור, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו Roughy תפוז עלומה w / עגבניות ורוטב עשב טרי, תפוז טרי-צ'אטני תפוחים, ו עגבניות טריות צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברישים את סורגי הגריל בקלילות עם שמן הזעפרן. הכן אש חמה מאוד בגריל גז או פחם.האש צריכה להיות אדומה ובוהקת ולוהטת. לשפשף את הסורגים עם הצד לחתוך של תפוחי אדמה russet (עמילן מן תפוחי אדמה שומר את הדגים מן דבק). (הערה: אתה יכול להשתמש במחבת גריל העליון תנור במקום גריל חיצוני, אם תרצה, אם כי הטעם לא יהיה בדיוק אותו הדבר.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russet
שמן זעפרן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עמילן
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פתיתי ירקות
2
מניחים את הסלמון על חתיכת נייר אלומיניום כבד חובה, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
לטפטף את מיץ התפוזים על צד הבשר של הסלמון. מעיל באופן שווה עם שמן זית, בזיליקום, שמיר, מלח ופלפל. לחץ קלות על עלים עשב לתוך הבשר כך שהם לדבוק.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ענפי שמיר טריים שנקטפו
מלח, לציפוי זכוכית
4
מניחים את צד בשר הסלמון למטה (צד עור למעלה) על הגריל (להזמין את רדיד) ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
5
הפוך את הסלמון והנח אותו על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
יוצקים את מיץ התפוזים הנותר על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
7
שים את הסלמון בנייר הכסף על הסורגים מעל האש וטבח חשף 8 עד 10 דקות יותר, עד שהדגים מתחילים להתקלף אבל הוא עדיין קצת בשרני במרכז. (הערה: הדג ימשיך לבשל כפי שהוא נח.)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
הסר מן הגריל ולתת מנוחה, מכוסה באופן רופף, במשך 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
הסר את העור ולהשליך.
10
מעבירים את הדג למגש או מגישים מנות על צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
11
מגישים מיד, עם צ ' אטני ועלי עשב טריים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
12
עגבניות טריות-צ ' אטני תפוז
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
3 מקלות בייגלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
13
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
לזרוק את עגבניות אגס צהוב ועגבניות ענבים אדומות עם 2 כפות של שמן זית והחומץ מעיל שווה.
מוסיפים את העגבניות, הבצל, הג ' ינג ' ר, ואת שמן הזית הנותר, גרידת הלימון, מיץ לימון, jalapeño, זרעי חרדל, זרעי שומר, גרגרי פלפל, בזיליקום, מלח ופלפל בקערה ומערבבים לערבב ביסודיות. להכניס למקרר במיכל אטום עד שיהיה מוכן לשימוש או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.