סלמון בגריל עם רוטב גבינה
סלמון בגריל עם רוטב גבינה הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מתכון זה מ טעם הבית דורש עגבניות שרי, ממרח גבינת ירקות בגינת קרטון, פילה סלמון ותיבול יווני. 11 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 95%, וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייקי סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה-פונזו ושעועית ירוקה בגריל, סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית ובצל ירוק בגריל, ו סלמון בגריל עם רוטב מנגל יין אדום, חמאת אגוזי לוז וסלט חיטה סדוק עם ירקות בגריל.
הוראות
השחילו את עגבניות השרי על שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים; מניחים בצד.
מפזרים תיבול יווני על סלמון. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
סלמון גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהחום במשך 5 דקות. הופכים וצולים 7-9 דקות יותר או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג. בינתיים צולים עגבניות במשך 5-8 דקות, הופכים לעתים קרובות.
בכלי בטוח למיקרוגל, שלבו ממרח גבינה וחלב. מבשלים, ללא כיסוי, על גבוה במשך דקה 1; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מגישים עם סלמון ועגבניות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סוס פרא רסן פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
![סוס פרא רסן פינו נואר]()
סוס פרא רסן פינו נואר
לפינו נואר חסר המעצורים הזה יש ניחוחות דובדבנים, אוכמניות ווניל נדיבים עם תווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות בקר מבושלות יין, פטריות פורטובלו בגריל, או חלצי חזיר עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר יפהבמהלך חמש השנים הקרובות.