סלמון בגריל עם שומר קלוי ועגבניות
סלמון בגריל עם שומר קלוי ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם נורות שומר, זרעי טימין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית נסו הליבוט בגריל עם שומר, עגבניות, ורואל שום קלוי, סלמון פלפל, שומר ועגבניות, ו סלמון אפוי עם שומר ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה, לזרוק את השומר עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. פזר את ענפי הקורנית על השומר, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות במשך כ 15 דקות יותר, עד כמעט מכרז. מתבלים את העגבניות במלח ופלפל ומוסיפים אותן לתבנית האפייה, חותכים את הצד.
אופים במשך 15 דקות, או עד העגבניות רכות השומר הוא חום זהוב.
להעביר את שומר ועגבניות מגש ויוצקים את מיצי הקלייה על גבי; להשליך את ספרי הקורנית.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, 2 כפות של שמן זית וכוסברה; מתבלים במלח ופלפל.
מעיל פילה סלמון עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל הסלמון על אש בינונית-חמה עד חרוך קל ופשוט מבושל, על 4 דקות לכל צד.
מגישים את הסלמון עם שומר קלוי ועגבניות ומעבירים את רוטב הלימון ליד השולחן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.