סלמון בגריל פונזו עם סלק זהב קוסקוס
סלמון בגריל פונזו עם סלק זהב קוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש פילה סלמון, שאלוט, פלפל ומלח. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייקים סלמון בגריל עם צ'יפוטלה-רוטב פונזו ושעועית ירוקה בגריל, סלמון בגריל של טקאשי יאגיהאשי וסומן צונן ברוטב פונזו, ו סלק וסלק ירוק / גבינת פטה / ריקוטן.
הוראות
כדי להכין קוסקוס, לחמם את שמן הזית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט סלק; לטגן 5 דקות או עד שאלוט הם מכרז רק מתחיל חום. מערבבים בקוסקוס; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מים ומלח; מכסים ומבשלים 8 דקות או עד הקוסקוס הוא רך.
הסר מהחום; מערבבים בתרד. לזרוק בעדינות עד בשילוב ו wilts תרד. תתחמם.
כדי להכין רוטב, לשלב מיץ תפוזים הבא 6 מרכיבים (דרך פלפל אדום) בסיר קטן, ערבוב היטב עם מקצף; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל במשך 1 דקה.
כדי להכין דגים, לחתוך מברשת הצדדים של פילה עם רוטב 1/4 כוס; מקום, עור הצדדים למעלה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. סלמון גריל, צד עור למעלה, 2 דקות. הפעל פילה סלמון; מברשת עם הנותרים 1/4 כוס רוטב. גריל 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או מידה רצויה של doneness.
מגישים עם פלחי קוסקוס וסיד, אם תרצה.סלמון אלסקה פראי בעונה זו של השנה, ואתה יכול למצוא אותו בסופרמרקטים ושווקי דגים ברחבי הארץ. הטעם העשיר שלה שווה לשלם קצת יותר. רוטב הפונזו עשוי להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר. סלק זהוב להוסיף מתיקות וצבע יפה, אבל לא כתם כמו סלק אדום. בקוסקוס הישראלי יש דגנים דמויי פנינה מקסימים שהם הרבה יותר גדולים מקוסקוס רגיל. השתמש בקוסקוס רגיל אם אתה לא יכול למצוא ישראלי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.