סלמון בגריל של קרטו עם בייקון וחשיש תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סלמון בגריל של קרטו עם בייקון וחשיש תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 1001 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו77 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש, מחבת סלמון תפוחי אדמה חשיש, ו מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את החרדל, שאלוט, שום, מיץ צדפות ו vinegars ומערבבים עד חלקה. עם המכונה על, להוסיף את השמן בזרם דק ולעבד עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מחית את עירית עם שמן קנולה בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח.
להביא 2 סירים בינוניים של מים מלוחים לרתיחה. באחד, לבשל את תפוחי האדמה עד רק מכרז, על 10 דקות.
מסננים וקרירים בקערה של מי קרח; לנקז שוב יבש לטפוח. מצד שני, לבשל את האספרגוס עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מסננים ומתקררים מתחת למים זורמים, ואז מתייבשים.
חותכים את האספרגוס לאורכים 1/2 אינץ'.
במחבת גדולה ועמוקה, מטגנים את הבייקון בכפית 1 של שמן הזית על חום גבוה עד פריך, על 5 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר וקוצצים אותו בגסות.
יוצקים את השומן ומוחקים את המחבת.
מחממים את 2 הכפיות הנותרות שמן זית במחבת.
מוסיפים את תפוחי האדמה ובייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד תפוחי האדמה רק מתחילים חום כתמים, על 6 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס כל אחד ממלאי העוף ומיץ צדפות ומבשלים, מערבבים בעדינות, עד שרוב הנוזל נספג, כ -6 דקות. מערבבים את האספרגוס, חמאה, עירית, שמיר ואת כוס 1/4 הנותרים כל אחד של ציר עוף ומיץ צדפות. מבשלים עד שרוב הנוזל נספג, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מחממים מחבת גריל ברזל יצוק או מחבת. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל וגריל בחום גבוה עד להשחמה בתחתית, כ -3 דקות. הפעל את הסלמון ומבשל עד הזהב וקשוח, כ 2 דקות יותר. כף חשיש תפוחי אדמה על 4 צלחות העליון עם סלמון.
טפטף את ויניגרט garlicky ושמן צ ' ייב מסביב ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.