קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סלמון בגריל של קרטו עם בייקון וחשיש תפוחי אדמה

סלמון בגריל של קרטו עם בייקון וחשיש תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סלמון בגריל של קרטו עם בייקון וחשיש תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 1001 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו77 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש, מחבת סלמון תפוחי אדמה חשיש, ו מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, לשלב את החרדל, שאלוט, שום, מיץ צדפות ו vinegars ומערבבים עד חלקה. עם המכונה על, להוסיף את השמן בזרם דק ולעבד עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחית את עירית עם שמן קנולה בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להביא 2 סירים בינוניים של מים מלוחים לרתיחה. באחד, לבשל את תפוחי האדמה עד רק מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים וקרירים בקערה של מי קרח; לנקז שוב יבש לטפוח. מצד שני, לבשל את האספרגוס עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מסננים ומתקררים מתחת למים זורמים, ואז מתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
חותכים את האספרגוס לאורכים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
7
במחבת גדולה ועמוקה, מטגנים את הבייקון בכפית 1 של שמן הזית על חום גבוה עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מסננים את הבייקון על מגבות נייר וקוצצים אותו בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
יוצקים את השומן ומוחקים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים את 2 הכפיות הנותרות שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את תפוחי האדמה ובייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד תפוחי האדמה רק מתחילים חום כתמים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
12
מוסיפים 1/2 כוס כל אחד ממלאי העוף ומיץ צדפות ומבשלים, מערבבים בעדינות, עד שרוב הנוזל נספג, כ -6 דקות. מערבבים את האספרגוס, חמאה, עירית, שמיר ואת כוס 1/4 הנותרים כל אחד של ציר עוף ומיץ צדפות. מבשלים עד שרוב הנוזל נספג, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
שמירשמיר
13
מחממים מחבת גריל ברזל יצוק או מחבת. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל וגריל בחום גבוה עד להשחמה בתחתית, כ -3 דקות. הפעל את הסלמון ומבשל עד הזהב וקשוח, כ 2 דקות יותר. כף חשיש תפוחי אדמה על 4 צלחות העליון עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
טפטף את ויניגרט garlicky ושמן צ ' ייב מסביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון פרוס מעושן-אפלוודבייקון פרוס מעושן-אפלווד340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס דקאספרגוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)חומץ שמפניהחומץ שמפניה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית חתוכהעירית חתוכה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית קצוצהעירית קצוצה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ צדפות בבקבוקמיץ צדפות בבקבוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ צדפות בבקבוקמיץ צדפות בבקבוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמיר טרי קצוץ דקשמיר טרי קצוץ דק1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)unpeeled קטן לבן תפוחי אדמה חדשים, פרוס 1/4 אינץ ' עבהunpeeled קטן לבן תפוחי אדמה חדשים, פרוס 1/4 אינץ ' עבה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרכז ללא עור-פילה סלמון חתוךמרכז ללא עור-פילה סלמון חתוך4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1smallsשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.