קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות20
ציון בריאות12
מגזין

סלמון בזיגוג ברביקיו עם שעועית ירוקה ומתכון תירס

סלמון בזיגוג ברביקיו עם שעועית ירוקה ומתכון תירס
גשו לסופר וקנו שעועית, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. נסו סלמון Crockpot ומתכון שעועית ירוקה, סלמון עם שומשום ושעועית ירוקה, ו סלמון בזיגוג סויה מתוק עם אורז חום אגוזים ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור במיקום הגבוה ביותר ותנור חום עד 500 F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השעועית הירוקה, לבן בצל ירוק, כפית מלח ופלפל כפית. מבשלים, משליכים לעתים קרובות, עד השעועית הירוקה מתחילה להתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים את התירס ומבשלים, משליכים לעתים קרובות, עד שהירקות רכים, 3 עד 4 דקות יותר. מקפלים את הירוקים בצל ירוק.בינתיים, מניחים את הסלמון על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ומתבלים בכפית כל מלח ופלפל. חלוקת באופן שווה, מברשת עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים עד מבושל דרך, 8 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים את הסלמון עם הירקות ומפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.