סלמון בלסמי עם שעועית ירוקה Amandine
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 20 . מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב ויניגרט בלסמי לייט, חרדל דיז'ון אפור poupon, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שעועית ירוקה Amandine, שעועית ירוקה Amandine, ו שעועית ירוקה Amandine (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים על מתלה של מחבת ברוילר מרוסס עם ספריי בישול.
מערבבים חרדל, 1 כף. רוטב ו-1/2 כפית. שום; מורחים על דגים.
מטאטא, 4 אינץ ' מחום, 6 עד 8 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, מניחים שעועית בסיר בינוני; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות לחלוטין שעועית. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 6 דקות. או עד שהשעועית תהיה רכה.
מוסיפים רוטב ושום לסיר; מבשלים על חום בינוני 1 דקות., ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שעועית; לבשל 2 דקות., ערבוב מדי פעם. למעלה עם אגוזים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.