קושימומחה
מוכן ב1 ש, 42 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון במרינדה עם בטטות וסלסה פלפל אדום

סלמון במרינדה עם בטטות וסלסה פלפל אדום
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון במרינדה עם בטטות וסלסה פלפל אדום יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 663 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. גשו לסופר וקנו נענע, חתיכת ג'ינג'ר בגודל אגודל, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. מתכונים דומים: סלמון צרוב צ'ילי עם סלסה פלפל מתוק, סלמון מושרה צרוב בקרום פלפל., ו סלמון במרינדה צרוב קרום פלפל עם ויניגרט מלפפון.

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה אתה צריך לערבב יחד את זנגביל, לימון גרידת ליים, רוטב סויה, ומירין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2
יוצקים את זה לתוך שקית כריך פלסטיק גדולה, מניחים את פילה סלמון לתוך השקית, לכווץ את כל זה יחד ולאחר מכן לקשור קשר בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
מניחים במקרר לצנן במשך 1 1/2 שעות
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על מגש קלייה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
אופים בתנור במשך כשעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
עכשיו להפוך את סלסת הפלפל שלך על ידי ערבוב הפלפלים האדומים שלך וצ ' ילי עם מיץ לימון וליים, שמן זית, ונענע.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
לאחר כמה שעות להסיר את הסלמון מן המרינדה. קבל מחבת מחבת מחבת חמה ואז למקם את צד עור הסלמון על זה במשך כמה דקות. לאחר מכן לסיים בתנור או לאפות במשך 10 דקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים את הסלמון עם הסלסה ותפוחי האדמה האפויים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
כפליים שמן זית למיצים .
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.