סלמון במרינדה עם מנגו-קיווי רליש
סלמון במרינדה עם מנגו-קיווי רליש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 301 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, פילה סלמון, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארז קרש - סלמון בגריל עם מנגו קיווי סלסה, סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון, ו Ensalada De Pitaya, קיווי, מנגו Y (פירות הדרקון, קיווי, מנג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלמון, לשלב הראשון 4 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
הוסף דגים לשקית; חותם. להשרות 10 דקות, מפנה מדי פעם.
בעוד דגים marinates, מחבת גריל חום או מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להסיר דגים משקית, להשליך מרינדה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
בעוד דגים מבשלים, להכין את התבלין.
מערבבים מנגו ואת שאר החומרים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.