קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בר בגריל עם רוטב לימון משומר

סלמון בר בגריל עם רוטב לימון משומר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ לימון, שמיר, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. מתכונים דומים: סלמון בר בגריל עם רוטב לימון משומר, סרדינים טריים בגריל עם שומר ולימון משומר, ו בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל.

הוראות

1
1 להכין להתענג.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2
מערבבים את כל המרכיבים להתענג לתוך קערה קטנה.2 גריל Preheat לחום עקיף.3 בדוק כדי לוודא שהקשקשים הוסרו מעור הסלמון. אם קשקשים להישאר, להשתמש קצה של כף גדולה, לגרד את הצדדים של הדגים, בכיוון של זנב לראש, כדי להסיר כל קשקשי דגים שעשויים עדיין להיות על הדגים. (הכי טוב לעבוד מעל כיור, כמו קשקשים נוטים לעוף בכל מקום.) לשטוף דגים עם מים קרים לטפוח יבש. 4 לשים 1 אינץ ' עמוק, חתכים אלכסוניים בצדדים של הסלמון, במרווחים 1 1/2 עד 2 סנטימטרים זה מזה. למלא את החתכים היטב עם הנאה. חלל דברים עם הנאה. (שים לב שאם זה משתמש את כל התענוגות שלך, ייתכן שתרצה לעשות עוד אצווה של אותו לשרת לצד הדגים.) לסחוט קצת מיץ לימון על הדג. לשפשף שמן זית בנדיבות על כל הדגים (זה יעזור לשמור אותו מלהידבק לסורגים הגריל). לקשור את הדג עם חוט מטבח, כדי לעזור להחזיק אותו יחד בעת צלייה.5 כאשר הגריל הוא טוב וחם, שמן grates הגריל. (השתמש מלקחיים כדי להפיץ שמן על הסורגים עם מגבת נייר מקופלת ספוגה בשמן.) גריל על חום עקיף (הרחק גחלים או לא ישירות מעל להבה) במשך 20-30 דקות, פונה חצי הדרך. נסה לשמור על טמפרטורת הגריל ב 177°-375F. השתמש מדחום בשר כדי לבדוק את הדגים, מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר. הדג נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית של הדג היא130.אם העור יורד כאשר אתה להעיף את הדג, או כאשר אתה מסיר את הסלמון מן הגריל, אל תדאג. רק לקלף אותו לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חוט קצביםחוט קצבים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מגישים עם הנותרים תבלין טרי. סלמון חצי קילו חצי שלם יהיה 4.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.