סלמון ברביקיו צ'ילה שום
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון ברביקיו שום צ'ילה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 347 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, רוטב צ'ילה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית נסו סלמון עם מלפפון צ'ילה להתענג, סלמון עם רוטב צ'ילה מתוק, ו סלמון מזוגג משמש-צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו גריל חיצוני לחום גבוה.
חתוך את הזנב ואת הסנפירים של הסלמון. לעשות כמה חתכים רדודים על פני העור של הסלמון.
מניחים סלמון על 3 גדול, גליונות חופפים מעט של רדיד אלומיניום.
בקערה, מערבבים יחד רוטב סויה, רוטב צ ' ילה, זנגביל ושום.
מערבבים במיץ ליים, גרידת ליים, וסוכר חום. רוטב כפית על הסלמון.
מקפלים את נייר הכסף על הסלמון, ו crimp את הקצוות לאטום.
אם באמצעות גחלים חמים, להעביר אותם לצד אחד של הגריל.
מניחים את הדג בצד של הגריל כי אין גחלים ישירות מתחתיו, ולסגור את המכסה. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את הדג בצד אחד, ומכבים את הלהבות ישירות מתחתיו; סוגרים את המכסה. מבשלים 25 עד 30 דקות.
הסר על מגש הגשה, ויוצקים כל מיצים שייתכן שנאספו בנייר הכסף מעל החלק העליון של הדג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.