סלמון ג'ינג'ר אגוז
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 79%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עקיצות סלמון קרום אגוז עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר משמש, סקונס אגוזי חמוציות ג'ינג'ר-י, ו ג'ינג'ר אגוז שוקולד בלונדינים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הסוכר החום, החרדל, רוטב הסויה והג ' ינג ' ר; מוסיפים את הסלמון. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30 דקות, מפנה מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים סלמון על תבנית מרופדת בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. לצלות 4-6 ב. מהאש למשך 7-9 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, ומפזרים אגוזי מלך במהלך 2 הדקות האחרונות של הבישול.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
![פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת של ורדים ווניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.