סלמון וולינגטון הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לכם ביצה בתוספת 2 כפיות מים, פלפל, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו סלמון וולינגטון, סלמון וולינגטון, ו סלמון וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הכרישה, בצל אדום ו טרגון ו לטחון עד תערובת הבצל רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את היין, מעלים את החום לגובה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בואו לבשל את הנוזל, להוסיף את המלח והפלפל, ולהסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
6
בואו מגניב לפני השימוש.
7
פתח 1 גיליון מאפה ולהניח אותו על משטח מקומח קלות.
8
מברשת 1 קצה עם ביצה לשטוף ולחפוף את הסדין השני על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
9
מרדדים את הבצק עד שהוא גדול מספיק כדי לקפל סביב הסלמון. כפית את תערובת כרישה מקורר במורד מרכז הבצק, מניחים את הסלמון על גבי הכרישה ומקפלים את הבצק על הסלמון. ביצה לשטוף את הקצוות לאטום ולחץ היטב.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.