סלמון וולינגטון
סלמון וולינגטון הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 982 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, גרידת לימון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סלמון וולינגטון, סלמון וולינגטון, ו סלמון וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
כרישה סאוט בחמאה במחבת בינונית מעל חום בינוני על 5 דקות או עד מתרכך. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים יין; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
הסר מהחום, ומערבבים גרידת לימון, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח מקומח קלות לתוך ריבוע 12 אינץ'.
חותכים כל אחד לשניים, ויוצרים 4 (12-x 6 אינץ') מלבנים. כפית 1/4 תערובת כרישה כוס לאורך מרכז כל מלבן.
מפזרים פילה באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל; פילה מקום לאורכו על גבי תערובת כרישה. מקפלים צדדים קצרים של מאפה על פילה. צובטים יחד צדדים ארוכים של כל מאפה לאטום.
מניחים Wellingtons, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 425 במשך 18 עד 20 דקות או עד מאפה הוא חום זהוב.
חותכים כל מאפה באלכסון לשניים באמצעות סכין משונן.
אנחנו מציעים את שרדונה לומייר מ-2006 ממרתפי ספרקמן. הבעלים והיינן כריסטיאן ספרקמן אומר שזה מושלם להכנת הסלמון הקלאסית, עם החומציות והגוף כדי לשפר את הטעמים העשירים של הדגים. רואה אדום? פינו נואר האהבה השחור של מארק ריאן 2006 הוא חריף ומשיי.