קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, וshiitakes

סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, וshiitakes
סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, ו Shiitakes נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 287 גר' של חלבון, 227 גרם של שומן, וסך הכל 3424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 241 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פילה סלמון, שמן זית, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, וshiitakes, סלמון ווסאבי עם בוק צ'וי, כרוב ירוק, וshiitakes, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים תבנית אפייה גדולה במשך 15 דקות. בינתיים, לערבב מיונז ווסאבי בקערה קטנה. מערבבים במחצית זנגביל וחצי שום; להפריש. דגים העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ווסאביווסאבי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים בוק צ ' וי, כרוב, פטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
טפטוף עם שמן ולהוסיף זנגביל ושום הנותרים. לזרוק מעיל; העונה עם מלח ופלפל. מפזרים ירקות על צד אחד של תבנית אפייה. תארגן סלמון בצד השני. צלי, ערבוב ירקות מדי פעם, עד סלמון מבושל דרך, 1215 דקות. מחלקים ירקות בין צלחות; העליון עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מגישים מיונז ווסאבי לצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ווסאביווסאבי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.