סלמון ופריטטה בטטה
סלמון וחביתה בטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 653 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, פילה סלמון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: כרישה תפוחי אדמה וסלמון פריטטה, חביתת בטטה בטטה, ו פריטטה בטטה.
הוראות
תנור חום ל 375 F. במחבת עמוקה 8-10 אינץ ' ovenproof, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ואת הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות. מבשלים 5 דקות עבור הסלמון או עד מבושל דרך.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, גבינה, טרגון, מלח, וכמה טחנות פלפל ולהוסיף למחבת. מערבבים.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 20 דקות או עד שנקבע.
להעביר את פריטטה לצלחת; לחתוך פלחי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.