קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות63
מגזין

סלמון חריף עם בצל מקורמל

סלמון חריף עם בצל מקורמל
. עם כפית נסו סלמון חריף עם בצל מקורמל, סלמון צלוי עם בצל קרמל ותאנים, ו פיצה פפרוני חריף עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הפלפל השחור, פפריקה, פלפל קאיין, שום טחון, חרדל דיז ' ון, סוכר חום, אבקת בצל, ומלח בקערה קטנה. מערבבים ב 1 כף שמן זית כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מורחים את הדבק על כל פילה הסלמון, ומניחים בצד כדי להשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד רך וזהוב חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים מחבת נפרדת שאינה מקל על חום בינוני גבוה. מבשלים את פילה הסלמון במחבת החמה עד חום זהוב בכל צד, וכבר לא שקוף במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את הבצלים השחומים ושמן זית על פילה הסלמון כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.