סלמון טריאקי חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון טריאקי חריף. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מירין, שומשום, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מתכונים דומים: טריאקי מקרל עם סלט מלפפון חריף, סלמון צלוי חריף, ו סלמון טריאקי.
הוראות
בסיר גדול, מוסיפים את המירין, רוטב סויה, מיץ ליים וג ' ינג ' ר.
שלב היטב להפעיל חום בינוני.
ברגע שהרוטב מתחיל להתבשל, מוסיפים את פילה הסלמון עם הצד הבשר מורדם על הרוטב. לבשל במשך 5 דקות.
לסובב את הפילה לצדדים כל 5 דקות עד הדג מבושל במשך 15 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל ירוק ושומשום לרוטב ומבשלים עוד 5 דקות. הרוטב צריך להיות מעובה עד עכשיו.
מגישים סלמון על כל צלחת טפטוף עם רוטב.
מגישים עם אורז לבן וברוקולי קלוי לארוחה מלאה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.