סלמון טריאקי עלום
סלמון טריאקי עלום מתכון מוכן בסביבות 30 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל יפני. מתכון זה מכין 6 מנות עם 296 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עמילן תירס, תפוז, פילה סלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 85%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: סלמון עלום, סלמון עלום שלם, ו סלמון עלום.
הוראות
במחבת טפלון גדולה או במחבת חשמלית, הביאו לרתיחה מיץ תפוזים ורוטב טריאקי.
מניחים פילה סלמון במחבת; מעל כל אחד מהם פרוסת תפוז. חוזרים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מסננים נוזל בישול; מחזירים 3/4 כוס למחבת.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; הוסף לנוזל הבישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טווח חוף קליסטה פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![רכס חוף קליסטה פינו נואר]()
רכס חוף קליסטה פינו נואר
קו החוף של קליסטה 2012 פינו נואר הוא אדום רובי עמוק בצבע עם ארומטים של דובדבנים יבשים, עלי ורדים, סגול ופולי קפה צלויים. ריבס, דובדבן ותווים של חמוציות זורמים דרך החיך לגימור מאוזן וארוך של פירות כהים מעורבים ותה שחור.