סלמון כרוב לחמניות
סלמון כרוב לחמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ עגבניות, בצל, מרק בשר דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, תבשיל בשר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - חלב חינם, ו כרוב סקסי (+כוסברה-סיד גזר וכרוב לחמניות האביב) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2 1/2 עד 3 אינץ 'עמוק 12 אינץ' או מחבת 5-6 ליטר, להביא על 1 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
לגזור ולהשליך ליבת כרוב. בזהירות להפריד עלים מהראש, לשמור אותם שלמים.
מוסיפים כרוב למחבת, מכסים ומבשלים עד שהעלים נבלים, 3 עד 4 דקות.
מסננים מים מהמחבת וממלאים במים קרים.
חותכים חלקים עבים ביותר של גבעולים קשים מן העלים הגדולים 8; להגדיר עלים בצד. קוצצים דק גבעולים ועלים שנותרו.
במחבת, לערבב כרוב קצוץ עם כרוב כבוש ופפריקה; להפיץ שטוח.
בקערה, מערבבים סלמון, בצל, ביצה לבן, אורז, פטרוזיליה, פירורי לחם, ו 3 כפות מים.
תל 1/8 של תערובת הסלמון בקצה גזע של צד חפת של כל עלה כרוב שמור. צור את הבשר לתוך יומן אופקי 2 1/2 עד 3 אינץ ' ארוך, לקפל את הצדדים עלה על סלמון, ואז להתגלגל מקצה גזע כדי לצרף. הגדר לחמניות, תפרים למטה, על תערובת כרוב כבוש במחבת.
מערבבים מיץ עגבניות ומרק.
יוצקים מעל כרוב לחמניות. מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד סלמון הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 8 דקות.
כפית ממולאת כרוב לחמניות ותערובת כרוב כבוש לתוך קערות שטוחות.
מוסיפים שמנת חמוצה, מלח ופלפל לפי הטעם.