קושיקל
מוכן ב12 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

סלמון כתום

סלמון כתום
סלמון כתום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 575 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה סלמון, מלח, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלמון כתום, סלמון כתום, ו סלמון טריאקי כתום.

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350 או הגריל שלך בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את צד עור הדג על גיליון של רדיד אלומיניום. מלח ופלפל אותו לטעמך (זורה, במקרה שלי). בקערה נפרדת, לגרוב התפוז שלך, ואז מיץ אותו לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הדבש ושמן הזית, ומקציפים עד שהוא משולב היטב. זה הדבש הוא זקן, לחמם את התערובת במשך 10-15 שניות כך הדבש נמס מספיק כדי לשלב עם מרכיבים אחרים.השתמש במברשת מאפה כדי להפיץ את הרוטב על הדגים, או פשוט לשפוך אותו על הדגים ולהשתמש במברשת מאפה כדי להבטיח את כל המשטחים מצופים.מקפלים את רדיד אלומיניום כדי ליצור אוהל, משאיר מקום אדים כדי ליצור. למד ממני, והנח את נייר האלומיניום לתוך צלחת בטוחה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
אופים אותו ב 350 / גריל אותו בינוני במשך כעשר דקות. פתח את רדיד בשלב זה ולהגביר את החום לצלות את הדג במשך שבע דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.