קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות10
מגזין

סלמון לימון לימון ועוגת ספוג

סלמון לימון לימון ועוגת ספוג
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, קורנפלור, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארז פלנקed סלמון עם חמאת לימון קאיין, עוגת ספוג ליים קלה, ו עוגת ספוג לימון II (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני גבוה.יש לשטוף סלמון, יבש, ומניחים על הצלחת.לשפשף כל פילה עם שמן זית.לסחוט את המיץ מחצי סיד על כל פילה. (אתה יכול להשתמש פחות אם הפילה שלך קטן באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מפזרים פילה עם מלח ים וקיין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מניחים חתיכות סיד על גבי כל פילה.גריל סלמון עבה במשך כ -10 דקות, מרפרף פעם אחת. (לפי אתר זה, "פילה סלמון וסטייקים צריכים 4 עד 6 דקות צלייה זמן לאינץ' של thickness2 עד 3 דקות לכל צד. אם פילה הם מעל סנטימטר אחד עבה, לתת להם חמש דקות לכל צד על חום ישיר, ואז להעביר אותם לחלק מגניב של הגריל כדי לסיים את הבישול. כאשר בשר הסלמון פתיתים עם מזלג, זה נעשה.") להפריד בין שש הביצים. לנצח את ששת החלמונים עם ביצה אחת שלמה עד מוקצף.מוסיפים בהדרגה את הסוכר, מיץ לימון וקליפה לימון ומכים ביסודיות עד שכל החומרים משולבים. בהדרגה להוסיף את קורנפלור, ערבוב כל הזמן כדי להבטיח את כל מעורבב דרך.מקציפים את חלבוני הביצה עם המלח עד נוקשה, אבל לא יבש (סטיב מציין כי אם יש לך מערבל עומד חינם, אתה יכול לקבל את חלבוני ביצה מכות בזמן שאתה מערבב את תערובת חלמון, כמו timesaver).מקפלים את תערובת לבן ביצה בעדינות, אבל ביסודיות לתוך תערובת חלמון ביצה. (קיפול הוא לא הצד החזק שלי, אבל הצלחתי. LOL)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לתוך מחבת שפופרת משומנת 10-ince.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים ב 350 מעלות במשך 55 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע.הפוך מחבת מגניב ביסודיות לפני הסרת עוגה.הכן זיגוג על ידי ערבוב מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
טפטוף מעל העוגה ולתת להקשיח לפני ההגשה.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרעמילן תירס, מנופהעמילן תירס, מנופה1אוראו ממולאים כפוליםעמילן תירס (בתוספת יותר במידת הצורך עבור עובי)עמילן תירס (בתוספת יותר במידת הצורך עבור עובי)7קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5שרימפס וורידיםזיגוג לימוןזיגוג לימון5שרימפס וורידיםאם אתה רוצה להשתמש זיגוג לימון, לערבב יחד אבקת סוכר עם מיץ לימון קורנפלור עד שאתה מקבל עקביות טובה. הסכומים המוצגים להלן עובדים די טובאם אתה רוצה להשתמש זיגוג לימון, לערבב יחד אבקת סוכר עם מיץ לימון קורנפלור עד שאתה מקבל עקביות טובה. הסכומים המוצגים להלן עובדים די טוב23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי3חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2חתיכות טופי הית' ברקליפת לימוןקליפת לימון2לימונים, חתוכים לשנייםלימונים, חתוכים לשניים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלמון, חתוך לפילה קטן יותרסלמון, חתוך לפילה קטן יותר1דאשמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי5שרימפס וורידיםמים כדי עקביות הרצוימים כדי עקביות הרצוי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.