זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, קורנפלור, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארז פלנקed סלמון עם חמאת לימון קאיין, עוגת ספוג ליים קלה, ו עוגת ספוג לימון II (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל בינוני גבוה.יש לשטוף סלמון, יבש, ומניחים על הצלחת.לשפשף כל פילה עם שמן זית.לסחוט את המיץ מחצי סיד על כל פילה. (אתה יכול להשתמש פחות אם הפילה שלך קטן באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מפזרים פילה עם מלח ים וקיין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מניחים חתיכות סיד על גבי כל פילה.גריל סלמון עבה במשך כ -10 דקות, מרפרף פעם אחת. (לפי אתר זה, "פילה סלמון וסטייקים צריכים 4 עד 6 דקות צלייה זמן לאינץ' של thickness2 עד 3 דקות לכל צד. אם פילה הם מעל סנטימטר אחד עבה, לתת להם חמש דקות לכל צד על חום ישיר, ואז להעביר אותם לחלק מגניב של הגריל כדי לסיים את הבישול. כאשר בשר הסלמון פתיתים עם מזלג, זה נעשה.") להפריד בין שש הביצים. לנצח את ששת החלמונים עם ביצה אחת שלמה עד מוקצף.מוסיפים בהדרגה את הסוכר, מיץ לימון וקליפה לימון ומכים ביסודיות עד שכל החומרים משולבים. בהדרגה להוסיף את קורנפלור, ערבוב כל הזמן כדי להבטיח את כל מעורבב דרך.מקציפים את חלבוני הביצה עם המלח עד נוקשה, אבל לא יבש (סטיב מציין כי אם יש לך מערבל עומד חינם, אתה יכול לקבל את חלבוני ביצה מכות בזמן שאתה מערבב את תערובת חלמון, כמו timesaver).מקפלים את תערובת לבן ביצה בעדינות, אבל ביסודיות לתוך תערובת חלמון ביצה. (קיפול הוא לא הצד החזק שלי, אבל הצלחתי. LOL)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כמו לינדט, לתלתלי שוקולד
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לתוך מחבת שפופרת משומנת 10-ince.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
אופים ב 350 מעלות במשך 55 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע.הפוך מחבת מגניב ביסודיות לפני הסרת עוגה.הכן זיגוג על ידי ערבוב מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.