קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות10
מגזין

סלמון לימון לימון ועוגת ספוג

סלמון לימון לימון ועוגת ספוג
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, קורנפלור, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארז פלנקed סלמון עם חמאת לימון קאיין, עוגת ספוג ליים קלה, ו עוגת ספוג לימון II (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני גבוה.יש לשטוף סלמון, יבש, ומניחים על הצלחת.לשפשף כל פילה עם שמן זית.לסחוט את המיץ מחצי סיד על כל פילה. (אתה יכול להשתמש פחות אם הפילה שלך קטן באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מפזרים פילה עם מלח ים וקיין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מניחים חתיכות סיד על גבי כל פילה.גריל סלמון עבה במשך כ -10 דקות, מרפרף פעם אחת. (לפי אתר זה, "פילה סלמון וסטייקים צריכים 4 עד 6 דקות צלייה זמן לאינץ' של thickness2 עד 3 דקות לכל צד. אם פילה הם מעל סנטימטר אחד עבה, לתת להם חמש דקות לכל צד על חום ישיר, ואז להעביר אותם לחלק מגניב של הגריל כדי לסיים את הבישול. כאשר בשר הסלמון פתיתים עם מזלג, זה נעשה.") להפריד בין שש הביצים. לנצח את ששת החלמונים עם ביצה אחת שלמה עד מוקצף.מוסיפים בהדרגה את הסוכר, מיץ לימון וקליפה לימון ומכים ביסודיות עד שכל החומרים משולבים. בהדרגה להוסיף את קורנפלור, ערבוב כל הזמן כדי להבטיח את כל מעורבב דרך.מקציפים את חלבוני הביצה עם המלח עד נוקשה, אבל לא יבש (סטיב מציין כי אם יש לך מערבל עומד חינם, אתה יכול לקבל את חלבוני ביצה מכות בזמן שאתה מערבב את תערובת חלמון, כמו timesaver).מקפלים את תערובת לבן ביצה בעדינות, אבל ביסודיות לתוך תערובת חלמון ביצה. (קיפול הוא לא הצד החזק שלי, אבל הצלחתי. LOL)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לתוך מחבת שפופרת משומנת 10-ince.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
אופים ב 350 מעלות במשך 55 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע.הפוך מחבת מגניב ביסודיות לפני הסרת עוגה.הכן זיגוג על ידי ערבוב מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
טפטוף מעל העוגה ולתת להקשיח לפני ההגשה.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרעמילן תירס, מנופהעמילן תירס, מנופה1אוראו ממולאים כפוליםעמילן תירס (בתוספת יותר במידת הצורך עבור עובי)עמילן תירס (בתוספת יותר במידת הצורך עבור עובי)7(חלקית &)(חלקית &)5קצת קישואים קצוציםזיגוג לימוןזיגוג לימון5קצת קישואים קצוציםאם אתה רוצה להשתמש זיגוג לימון, לערבב יחד אבקת סוכר עם מיץ לימון קורנפלור עד שאתה מקבל עקביות טובה. הסכומים המוצגים להלן עובדים די טובאם אתה רוצה להשתמש זיגוג לימון, לערבב יחד אבקת סוכר עם מיץ לימון קורנפלור עד שאתה מקבל עקביות טובה. הסכומים המוצגים להלן עובדים די טוב2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קליפת לימוןקליפת לימון2לימונים, חתוכים לשנייםלימונים, חתוכים לשניים2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב454פלפל האבנרוסלמון, חתוך לפילה קטן יותרסלמון, חתוך לפילה קטן יותר1דאש1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה5קצת קישואים קצוציםמים כדי עקביות הרצוימים כדי עקביות הרצוי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.