סלמון מבושל במרק אורזו (בישול 2)
סלמון מבושל במרק אורזו (בישול המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, פטריות שיטאקה, פלפלים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סטייקים סלמון עלומות במרק לימון, Polpette ו Orzo במרק, ו הליבוט עלומה במרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, יוצקים מים חמים על פטריות.
בואו לעמוד על 20 דקות או עד רך.
מסננים פטריות, שומר נוזלים. לשטוף עם מים חמים; לנקז. לסחוט לחות עודפת מפטריות.
הסר ולהשליך גבעולים; כובעים לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'.
מסננת פטריות זן דרך מסננת רשת תיל בסדר או מסנן קפה לתנור הולנדית 4 ליטר. מערבבים במרק ושום.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים אורזו; להפחית את החום.
תוסיף סלמון. מבשלים חשפו כ -10 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג. בזהירות להסיר סלמון עם מרית מחוררת; לשמור על חום.
מערבבים פטריות, פלפלים, תרד,בזיליקום ובצל לתוך תערובת מרק. מבשלים על 2 דקות או עד תרד הוא נבול אורזו הוא רך.
מניחים חתיכת סלמון בכל קערה בודדת; מרק ירקות כפית-orzo מעל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.