תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם חמאת בזיליקום ו Succotash. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שעועית, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון עלום עם סלסה עגבניות בזיליקום, חמאה עלומה סלמון עם תבלין עגבניות חם, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה וממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את השעועית למים הרותחים ואת blanch במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז, להעביר את מי הקרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע, לנקז שוב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
3
מחממים מחבת סאוטה רחבה, עמוקה וכבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף 2 כפות של חמאה מרוכך, כאשר הוא נמס אבל לא השחמה, להוסיף את הבצל. מבשלים עד רך שקוף אבל לא השחמה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את התירס ואת השעועית הלבנה ומערבבים כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
יוצקים את המניה ומעלה את החום לגבוה. המשך לבשל עד הנוזל מופחת כמעט לחלוטין, אבל מספיק נשאר לייפות קלות את הירקות, על 5 דקות בסך הכל. היזהר לא לבשל את הרוטב, כמו הירקות עשויים discolor. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד, מכוסים, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
לשפשף את הנותרים 1 כף מרוכך חמאה על החלק התחתון של עמוק, כבד תחתית מחבת 10 או 12 אינץ ' sauté.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים את השאלוט על החלק התחתון של המחבת ומניחים את פילה הסלמון על גבי מבלי להצטופף. בעדינות יוצקים את המניה והיין שוב ושוב סביב הדגים כדי לבוא על שני שלישים את הצדדים שלהם. מכסים את הכאב בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום, להגדיר על חום בינוני גבוה, ולהביא את הנוזל לרתיחה מתגלגלת, על 3 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל את הדגים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את הכיסוי והשתמש במרית דגים או מרית רגילה כדי להסיר בזהירות את הפילה מהמחבת סאוטה ולהעביר אותם לצלחת גדולה או מגש. (הם יהיו מעט מבושלים, אבל ימשיכו לבשל באמצעות חום carryover.) לכסות באופן רופף עם נייר כסף. (אם השתמשת בנייר כסף כדי לכסות את המחבת, אתה יכול להשתמש בו כדי אוהל הדגים.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
לנקז ולהשליך את כל 1/3 כוס של הנוזל הלא חוקי מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את מיץ הלימון וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מניחים מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות. מערבבים את השמנת, להחזיר לרתיחה, וממשיכים לרתוח במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני לטאטא בחמאה הקרה, כמה חתיכות בכל פעם, המשלב כל תוספת לחלוטין לפני הוספת יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומתחממים. מערבבים בזיליקום רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
כדי לשרת, לנקז את succotash במסננת ולחלק אותו באופן שווה בין 4 צלחות ארוחת ערב.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
מניחים את הסלמון על גבי כפית בנדיבות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מגישים באופן מיידי.
16
קטע מתוך Chanterelle: הסיפור והמתכונים של מסעדה קלאסית
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.