קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מבושל עם רוטב אבוקדו

סלמון מבושל עם רוטב אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלום עם רוטב אבוקדו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 471 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עירית, כמון טחון, עלי טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה של בון אפטיט יש 36 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה, מרק אבוקדו ותפוחים עם סלמון מבושל, ו ביצים עלומות מעל אבוקדו וסלמון מעושן {בגידה}.

הוראות

1
דג העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מקום 8x8x2" או 9x9x2 " מתכת או זכוכית אפייה צלחת. לפזר חצי טרגון על דגים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות
4
מביאים מרק לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים סלמון כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
בואו לעמוד עד מבושל בינוני-נדיר, 1015 דקות. באמצעות מרית, להעביר צלחת; צמרמורת. מבשלים אפונה הצמד סוכר בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר אפונה לקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בואו להתקרר; לנקז.
8
חותכים אפונה הצמד גדול בחצי באלכסון.לגרוף בשר אבוקדו למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
להוסיף יוגורט, 1 כף. מיץ ליים, וכמון; טהור. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ומיץ ליים נוסף, אם תרצה בכך. כפית על 1/2 כוס אבוקדו טהור באמצע כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מערבבים את הטרגון שנותר, אפונה, ארוגולה, עגבניות ושאלוט בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
טפטוף עם 1 כף. שמן; מתבלים במיץ ליים (אם תרצה), מלח ופלפל. לזרוק; לחלק בין צלחות. למעלה עם סלמון עירית; טפטוף כל פילה עם 1/4 כפית. שמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
12
מגישים עם פלחי לימון
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.