סלמון מבושל עם רוטב אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלום עם רוטב אבוקדו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 471 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עירית, כמון טחון, עלי טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה של בון אפטיט יש 36 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה, מרק אבוקדו ותפוחים עם סלמון מבושל, ו ביצים עלומות מעל אבוקדו וסלמון מעושן {בגידה}.
הוראות
מקום 8x8x2" או 9x9x2 " מתכת או זכוכית אפייה צלחת. לפזר חצי טרגון על דגים.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות
מביאים מרק לרתיחה בסיר קטן.
בואו לעמוד עד מבושל בינוני-נדיר, 1015 דקות. באמצעות מרית, להעביר צלחת; צמרמורת. מבשלים אפונה הצמד סוכר בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר אפונה לקערה של מי קרח.
חותכים אפונה הצמד גדול בחצי באלכסון.לגרוף בשר אבוקדו למעבד מזון.
להוסיף יוגורט, 1 כף. מיץ ליים, וכמון; טהור. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ומיץ ליים נוסף, אם תרצה בכך. כפית על 1/2 כוס אבוקדו טהור באמצע כל צלחת.
מערבבים את הטרגון שנותר, אפונה, ארוגולה, עגבניות ושאלוט בקערה בינונית.
טפטוף עם 1 כף. שמן; מתבלים במיץ ליים (אם תרצה), מלח ופלפל. לזרוק; לחלק בין צלחות. למעלה עם סלמון עירית; טפטוף כל פילה עם 1/4 כפית. שמן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.