סלמון מוקפץ עם תפוחי אדמה ורוטב אנשובי שמנת
סלמון מוקפץ עם תפוחי אדמה ורוטב אנשובי שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 453 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 51 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אנשובי, שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי, סלמון מצופה תבלינים עם תפוחי אדמה מטוגנים ותרד, ו סלמון מצופה פקאן עם רמפות מוקפצות ותפוחי אדמה סגולים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר גדול ומכסים במים. מתבלים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד שקופיות מכרז ומזלג בקלות, 15 עד 20 דקות. כאשר נעשה, לנקז במסננת. לזרוק בקערה גדולה עם בצל ירוק 2 כפות של פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
פילה סלמון העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
הוסף פילה סלמון בצד העור למטה, ולחץ בזהירות את הפילה עם מרית או האצבעות שלך במשך כמה שניות, כך העור יש מגע מלא עם המחבת. מבשלים עד שחום על הקרקעית, 4 עד 5 דקות. בזהירות להעיף פילה ומבשלים 1 דקה בצד השני.
עבור ויניגרט: פירה אנשובי, מיץ לימון, צלפים, פטרוזיליה במעבד מזון. כשהלהבים זורמים, יוצקים את שמן הזית ואת השמנת הכבדה עד שהרוטב חלק ועבה, כ -20 שניות.
מעבירים לקערה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מגישים פילה סלמון ותפוחי אדמה עם ויניגרט שמנת בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.