סלמון מזוגג
סלמון מזוגג נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 180 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם יין, מיץ לימון, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, סלמון מזוגג, ו סלמון מזוגג לשניים.
הוראות
שים את סיידר תפוחים ודבש במחבת קטנה רדודה על חום בינוני גבוה.
תן לו להגיע לרתיחה ומרתיחים אותו עד התערובת מפחיתה על ידי כמחצית, משאיר אותך עם קצת יותר מ 1/4 כוס זיגוג.
בואו מגניב לרגע. 2Arrange פילה סלמון (העור בצד למטה, אם באמצעות פילה סלמון על העור) בצלחת מסוכרת גדולה מספיק כדי להתאים את כל הפילה בשכבה אחת.
יוצקים את זיגוג סיידר דבש הסלמון.
תן לו לשבת במשך 5 דקות, ואז להפוך את חתיכות הסלמון מעל ולתת לשבת עוד 5 דקות בזיגוג.3
מחממים שמן זית במחבת גדולה בגובה בינוני. (זה עוזר להשתמש במחבת ללא מקל יחסית כמו אלומיניום קשיח anodized.)
מפזרים את צד הבשר של פילה סלמון עם מלח.
מניחים את פילה הבשר בצד למטה (עור בצד למעלה) במחבת החמה. מבשלים 2 דקות על אש בינונית גבוהה. כמו שאתה מבשל את הדגים, לצחצח את הצדדים של פילה עם כמה זיגוג. 4לפנות את פילה סלמון מעל (עכשיו עור בצד למטה) ולהתחכך עם זיגוג סיידר דבש הנותרים.
מפזרים סלמון עם מיץ לימון. מנמיכים את החום למדיום. מבשלים 3to 5minutes עד הסלמון הוא רק בקושי מבושל דרך.
הסר את המחבת מהחום. חלק הזיגוג צריך קרמל במחבת. השתמש במברשת מאפה להבריש כל מיצי פאן על החלק העליון של הפילה. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.5במחבת גדולה נפרדת, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
הוסף את התינוק תרד למחבת. לבשל לרגע. כאשר התרד מתחיל לנבול, להשתמש מלקחיים כדי להפוך את העלים במחבת כדי לעזור מעיל את העלים עם קצת חמאה.
מפזרים מלח ופלפל. המשך לבשל דקה או שתיים יותר עד התרד הוא נבול.6כדי לשרת, לחלק את צלחות spinachamong 4. מסדרים חתיכת סלמון בצד או על גבי ומקשטים עם פרוסת לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.