סלמון מזוגג בגריל
סלמון מזוגג בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1481 קלוריות, 121 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . אם יש לכם פלפל, בזיליקום, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ממתיק אין קלוריות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בריא יחיד מגיש מיקרוגל כוסמת בננה עוגה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו סלמון מזוגג בגריל, סלמון בגריל בזיגוג הדר, ו סלמון בגריל בזיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת אפייה רדודה, לשלב את שמן זית, מים, חומץ יין אדום, שום, מלח שום, פלפל שחור ובזיליקום.
מניחים פילה סלמון בצד בשר המרינדה למטה, אם העור עדיין על. להשרות במשך 30 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני ואח שמן קל.
מעיל פילה סלמון בקלילות עם ממתיק Splenda® Granulated.
מניחים על הגריל ומבשלים 12 דקות לכל צד. למרוח עם מרינדה מעת לעת בעת הבישול. סלמון נעשה, כאשר הוא פתיתים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.